Vrijdag 25 oktober
Punkrock Riot #15
Smash the Statues + Lone Wolf + Great Shakes
18:30 (Doors: 17:30)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Kleine zaal
€ 8

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • hardcore
  • Punk

Tijd voor een nieuwe editie van Punkrock Riot! Een groep enthousiaste liefhebbers duiken diep Nederland en België in om nieuwe bands te ontdekken en hun favoriete bands te supporten. Die ontdekkingen halen ze naar Breda om ook jou kennis te laten maken met deze vette bands. Dit keer met Smash the Statues, Lone Wolf en Great Shakes (ex New Pokerface).

Smash the Statues

Deze politieke hardcore punkers uit Utrecht/Nijmegen zijn toe aan hun tweede leven. In 2010 besloot de band na meerdere keren Europa rond te touren te stoppen. In 2013 kwamen ze terug. De teksten zijn nog steeds even bevlogen en verpakt met melodieuze hardcore punk. Op 17 mei verscheen de meest recente plaat ‘Forvm’ op White Russian Records. Geschreven als een waarschuwing tegen de opkomst van neofascisten over de hele wereld. Met de extreemrechtse opkomst lijken deze korte, snelle en luide uitbarstingen van politieke punk pijnlijk up-to-date. En de waarschuwing des te dringender!

Met hun sociaalkritische nummers en slechte grappen in de aanslag staan Smash the Statues te trappelen voor deze show in Breda!

Lone Wolf

Punk will never die als het aan Lone Wolf ligt. Een gloedjenieuwe band uit Rotterdam met een indrukwekkende speellijst. Zo speelden ze al met Descendents, CJ Ramone, Jeff Rosenstock, The Queers en Get Dead. Met oud-leden van Accelerators, The Apers, The Windowsill en The Bat Bites. Ze mixen punkrock invloeden met elementen uit de indie en garagerock. In oktober verschijnt alweer de tweede plaat en zijn ze klaar om het podium van Mezz te bestormen!

Great Shakes (ex New Pokerface)

Een catchy maar rauwe punkrockband met leden uit Nederland en België. Great Shakes is geïnspireerd door bands als Hot Water Music, Alkaline Trio, Weezer, Green Day en Social Distortion. Ze teasen met nieuwe muziek van hun self-titled album dat binnenkort uit zal komen via Big Dog Recordings en dat belooft veel goeds!

MEZZ tipt