Vrijdag 10 januari
Prof Nomad Sessions
A Tribute to David Bowie
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Rock
  • Tribute

Op 10 januari is het 4 jaar geleden dat David Bowie is overleden en op verzoek brengt de Prof Nomad Sessie dit jaar opnieuw een bezoek aan MEZZ. Bart Bartels en zijn band vol Nederlandse topmuzikanten komen tijdens de Prof Nomad Sessies bij elkaar om een eerbetoon te brengen aan David Bowie en zijn muziek.

Dit eerbetoon was eerder al te zien op de Nederlandse podia en was meerdere malen het hoogtepunt op festival als Zwarte Cross en Oerol. Ze spelen een verbijsterende show die bestaat uit het prachtige Bowie repertoire vanaf Space Oddity uit 1969 tot de laatste nummers voor zijn dood. In de show zitten de hits (Rebel Rebel, Wild is the Wild, Ziggy, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance, Golden Years) en zijn mindere bekende juweeltjes.

De band bestaat uit topmuzikanten uit diverse bands (Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten) en met de ongelofelijke Edgar Koelemeijer (Wild Romance) die met style en performance David Bowie neerzet en zingt op zijn manier.

Eerder werkte Prof Nomad al met zangers en zangeressen zoals Ellen ten Damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond, Niels Geusebroek als de frontzanger van Coldplay en Carol van Dijk (Bettie Serveert) in de huid van The Cure.

Een onvergetelijke Bowie avond!

 

Line-up:

Drums – Stephan van der Meijden
Bas – Bartel Bartels
Toetsen – PP Everts
Gitaar – Al McLachlan
Gitaar- Reinier Scheffer
Zang – Edgar Koelemeijer

MEZZ tipt