Donderdag 22 februari
Prof. Nomad Session: Tribute to David Bowie
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Tribute

David Bowie is dood..maar zijn muziek nog spring levend!

Op speciaal verzoek van Mezz komt de fantastische Prof Nomad ( Bartel Bartels) David Bowie sessie bij elkaar om hem te eren en te spelen met een band die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten.

Dit eerbetoon  was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol en hebben hun daar verbijsterd met een show die bestaat uit  het prachtige Bowie repertoire dat vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood vorig jaar gaat.

In de show zitten de hits (Rebel Rebel, Wild is the Wind, Ziggy, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance, Golden Years…etc) en zijn ‘mindere’ bekende juweeltjes

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands (Wild Romance, Blof, Gigantjes, Dotan, the Scene..) met Edgar Koelemijer die met style & performance David Bowie neerzet en zingt op zijn manier.

Zoals Prof Nomad al eerder de juiste zangers/zangeressen vond bij vorige sessie’s met o.a. Ellen ten damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond, Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay en liet hij Carol van Dijk (van Bettie Serveert) in de huid van The Cure kruipen is daar nu de ongelooflijke Edgar Koelemijer als Bowie

Een onvergetelijke Bowie avond!

MEZZ tipt