Zaterdag 3 februari
Prikkeldraad @ De Basis
Reformist + Neroth + Bloodcrypt
20:00 (Doors: 19:30)
Extern
20:00 (Doors: 19:30) | Extern
€ 6,66

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Death
  • Metal
PRIKKELDRAAD! 🤘 Op een bewuste avond bij Brack zaten een aantal metalheads aan tafel en sloegen met de vuist op tafel; "Nu is het genoeg! Er is te weinig metal in Breda!". Al jaren voelt het alsof de metal scene een ondergeschoven kindje is. Natuurlijk zijn er een heleboel te gekke metalbands, podia en organisaties in Breda, echter vinden wij dat het de hoogste tijd is om van Breda weer een volwaardige metal stad te maken waar de rest van Nederland de billen van samen knijpt! Zo ontstond PRIKKELDRAAD.

Op 3 februari kun je naar de aller eerste editie en we beginnen bij De Basis. Letterlijk. Cafe De Basis zit midden in de stad en er is geen betere plek om te beginnen. We vangen direct hard en goed aan met niet de minste namen;

  • Reformist (Metalcore) 🤘
  • Neroth (Blackmetal) 🤘
  • Bloodcrypt (Hardcore/deathmetal) 🤘

Ticket: € 6,66
Doors: 19.30 uur
Locatie: De Basis

Over PRIKKELDRAAD

Vooralsnog is PRIKKELDRAAD een samenwerking tussen MEZZ, Phoenix, De Basis, Sound Dog en POB en een aantal bekende metalheads uit Breda. Echter willen we de organisatie graag uitbreiden.

We zien het als ons grootste belang dat de metal scene uit Breda samenkomt en een vuist maakt. Daarom komen we graag in contact met bands, podia en organisaties die metal een warm maar zwart hart toedragen. We beginnen bij De Basis met een eerste editie, maar organiseren uiteindelijk door de hele stad de beste metal concerten. Bredase trots, maar ook metalbands uit andere steden worden vereerd en op zijn minst willen we het eerste jaar een flinke tour door Breda gemaakt hebben om aan de rest van de stad duidelijk te maken waar de dubbele bas van het metal hart nog klopt!

Volg de pagina’s om op de hoogte te blijven en laat weten wat jij met jouw band, podium, organisatie of op welke andere manier dan ook zou willen bijdragen om meer metal in Breda te realiseren. Hell Yeah!

Prikkeldraad

MEZZ tipt