Fri 04 Feb 2022

Powerized

+ support Koop Tickets
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 10,00 (Normaal)
Genre
  • Pop
  • Rock
Share

Dit is de verplaatste show van Powerized die eigenlijk op 23 oktober, 13 maart en 21 augustus zou plaatsvinden.

Bluesy poprock met een symfonisch tintje. Dat zou qua genre een goede manier zijn om Powerized te omschrijven. De sound bevindt zich op het muzikale midden tussen P!NK, Imagine Dragons, Led Zeppelin, Queen en Meat Loaf. Al sinds 2013 speelt de band in zalen over de hele wereld en op 21 augustus komt Powerized voor een set in een intieme setting in onze Jupiler Zaal.

Powerized neemt je mee op een wilde rit van luchtige liedjes tot epische symfonieën en van boeiende ballads tot akoestische intermezzo’s. Voeg daarbij de lyrische diepgang en het vermogen om verhalen te vertellen aan toe en je krijgt een live-ervaring die je niet wilt missen!

Powerized is het geestekind van Nick Holleman. Hij heeft alle grote podia ter wereld al gezien met internationaal geprezen acts als Vicious Rumors en Sinbreed. Hij staat bekend om zijn theaterwerk en was onderdeel van de productie van ‘The War Of The Worlds’ waarin hij de rol speelde van artillerist en gitarist. Met zijn veelzijdige sound gaat Nick met gemak van stijgende hoge noten tot ingewikkelde bluesachtige melodieën.

Meer in MEZZ