Donderdag 7 februari
Postmen
+ dj Maurice Juliënne
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€17,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • Reggae

Wie kent de naam niet? Postmen is gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn a.k.a. The Anonymous Mis. Hij staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originele baslijnen en positieve energie. In 2018 bestaat Postmen sound 20 jaar en dat wordt gevierd. Op 7 februari komt hij met zijn eerste muziek project sinds 6 jaar “Love Me or Love Me Not’ naar MEZZ!

Aan het eind van de jaren negentig zorgde zijn succesvolle plaat Documents voor een golf van grote hits en domineerde hij de hitlijsten. Het was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles ‘Cocktail’, ‘Crisis’, en ‘U Wait’ met zanger/rapper Michael Parkinson.

Postmen heeft op alle grote festivals gestaan in zowel binnen als buitenland. Met de Postmen sound heeft hij vele prijzen gewonnen in de Nederlandse muziekindustrie waaronder de Grote Popprijs en een Gouden Harp. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland.

Voorafgaand en na de show bouwt dj Maurice Juliënne een old school hiphop feestje. Maurice Juliënne is hiphop verzamelaar en is al jaren bezig met muziek. Sinds kort heeft hij het draaien van platen weer opgepakt en draait hij ‘old skool’ met vinyl.

MEZZ tipt