Donderdag 14 november
Popronde
19:30 (Doors: 18:30)
Kleine zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Kleine zaal
Toegang gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • elektropop
  • Emo
  • Garage
  • Punk
  • Rock

Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, komt weer naar Breda! Ontdek de muzikale helden van morgen op tientallen locaties in het centrum van Breda. Deze keer verwelkomen wij drie acts!

‘The perfect balance between dance and rock’, zo wordt Doctor Justice omschreven. Veel energie, modern en een nieuwe versie van disco muziek is wat hij naar de tafel brengt samen met The Smooth Operators. Dit dreamteam heeft de übermissie om sexy electro discopop weer populair te maken. Dus kom dansen op deze pop elektro groep!

Bony Macaroni maakt het weer cool om jezelf te haten. Na het uitbrengen van een hartverscheurende en semi-catchy emo/pop debuut EP in februari willen ze hun leven terug op de rails krijgen. Fans van Weezer, Frank Turner en Modern Baseball zullen de potentiële hits ‘Doom’ en ‘Piece of Shit’ zeker waarderen. Met nieuwe nummers zoals ‘Atlas Fugged’ en ‘Neighbors’ dat op 13 september uitkomt zijn deze jongens niet te stoppen!

Paracetamøl was 3FM Talent, Never Mind The Hype Talent en komt nu Popronde plat spelen in Mezz! De vierkoppige garage-punk groep uit Arnhem ontstond vanuit een gezamenlijke liefde voor rauwe en energieke bands zoals Ex Cult. Dit wordt een show met veel rammen en zweten. ‘Get your quick fix and start medicating!’

Entree is gratis!

MEZZ tipt