Zaterdag 25 november
Popmonument
MEROL + Goldkimono + Sophie Straat + meer
20:30 (Doors: 19:30)
Diverse locaties
20:30 (Doors: 19:30) | Diverse locaties
€ 37.50 (NORMAAL)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Nederlands
  • Pop

PopMonument, het festival in de mooiste monumenten van de stad, keert na twee uitverkochte edities terug naar Breda op zaterdag 25 november. 

Programma

MEROL, Goldkimono, Sophie Straat, Chibi Ichigo, Luka: ‘Solastalgia’, Isbells, Elmer, FIEP, KAU, Captain Kaiser, Nite Kite, Noonzy, Ivy Falls, Milo Meskens, Didi.

Naast muziekprogramma is er ook kunst en film te vinden tijdens PopMonument.

Locaties

Na het doorslaande succes van vorig jaar in de Kapel van Holland Casino met Prins S. en de Geit en Bente bezoekt PopMonument weer deze bijzondere locatie. De Kapel is gebouwd als klooster van de zusters van het Catharinadal. Met een grote stadsbrand in 1534 werd het klooster grotendeels verwoest. De kapel bleef gelukkig behouden en biedt tijdens PopMonument een podium aan Chibi Ichigo en Sophie Straat. Dit jaar is PopMonument voor het eerst te gast in de concertzaal van de Nieuwe Veste en de Brasserie van het Stedelijk Museum. Terug van weggeweest is de Waalse kerk, waar eerder I Am Oak in 2021 een bijzonder concert gaf. Daarnaast bieden ook oude bekenden als MEZZ, de Grote Kerk en de Trouwzaal van het Stadhuis dit jaar weer een podium. De verdeling van de artiesten per locatie is rustig na te lezen op de website van PopMonument.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart. Voor een ticket betaal je € 37,50 inclusief servicekosten. Je koopt bij PopMonument een ticket waarmee je toegang krijgt tot alle locaties, optredens en kunsten.

PopMonument wordt mede mogelijk gemaakt door: gemeente Breda, Breda Marketing, Royal Roots, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Mastboom Brosens, Zabawas, poppodium MEZZ, Graphic Matters, SOUNDZ, Lyfter, Hotel Zeezicht en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.

MEZZ tipt