Maandag 17 april
POB parade: Art Felixx & Awash
14:00
Kleine zaal
14:00 | Kleine zaal
gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop

Voor het 21e jaar op rij zal het centrum van Breda tijdens het paasweekend in het teken staan van de POBparade, de muzikale kroegentocht georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda). De binnenstad van Breda wordt wederom overspoeld door muzikanten én muziekliefhebbers. Op deze paasmaandag kom je naar Mezz voor de betere regionale popmuziek van dit moment, met Art Felixx en Awash.

Art Felixx

Art Felixx is een opkomende Nederlandse popartiest, met Tilburg als uitvalsbasis. Na een aantal jaren als frontman bij Monks Avenue, ex 3FM Serious Talent, was het voor Arthur Wils tijd om zijn eigen weg in te slaan en begint hij, geïnspireerd door hedendaagse popartiesten als Maroon5, Onerepublic en Gavin DeGraw, met het schrijven van songs met heerlijke catchy melodieën onder de naam Art Felixx. Met zijn splinternieuwe EP Echoes op zak, die hij middels crowdfunding heeft gefinancierd, is Art Felixx helemaal klaar voor de volgende stap. Art Felixx wordt live ondersteund door gedreven muzikanten, met o.a. drummer Mark van Reusel die in Breda vooral bekend is van zijn eigen band MacSwordfish.

Awash

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors en Racoon. In Breda hebben ze al mening podium betreden, daarnaast waren ze te gast bij 3FM radioprogramma’s zoals Nachtegiel en Ekdom In De Nacht en stonden ze in het voorprogramma van James Walsh van Starsailor. Hun gedrevenheid, enthousiasme en honger naar ultieme optredens brengt Awash op steeds mooiere plekken in binnen- en buitenland. Inmiddels wordt er alweer hard gewerkt aan een opvolger van de goed ontvangen EP Carry On die in 2015 werd uitgebracht.

MEZZ tipt