Zondag 5 november
Pete Philly & Perquisite
warm-up show
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • Jazz
  • Rap

Pete Philly & Perquisite zijn terug voor een reünieconcert dat je niet mag missen! Op 17 november vieren we de achttiende verjaardag van hun iconische debuutalbum ‘Mindstate’ in AFAS Live, maar voordat het grote feest begint, hebben ze een warm-up show in MEZZ.

In 2005 zetten songwriter/vocalist Pete Philly en componist/producer Perquisite de muziekindustrie op zijn kop met hun baanbrekende album ‘Mindstate’. Een mengeling van jazzy hiphop, soulvolle vibes en gebroken beats. Het duo kreeg met dit album zowel nationaal als internationaal grote erkenning. Met hun band doorkruisten ze de wereld en speelden ze op grote festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Sziget in Hongarije, Exit in Servië, SXSW in de VS en het Cape Town International Jazz Festival in Zuid-Afrika. In 2009 besloot het duo om solo te gaan en dit werd gevierd met een grote afscheidstour door Nederland.

Veertien jaar na hun splitsing en na beiden indrukwekkende solocarrières te hebben opgebouwd, staan Pete Philly & Perquisite op het punt terug te keren naar waar hun fans ze het liefst zien: het podium.

Cappa n Viezerik

Viezerik, een net iets te oude bekende heeft de jonge hengst Cappa onder zijn vleugels genomen. Samen vormen ze het onverwoestbare DJ-duo: Cappa n Viezerik. Zondag zijn ze ready om het publiek tijdens Pete Philly & Perquisite op te warmen, met een speciale selectie aan tracks van oldschool Engels talige hiphop afkomstig van Nederlandse bodem. Denk aan een set met tracks van oa Joe Kickas, Mc Melodee, Unorthadox en Ellmatic. Prepare yourself.

MEZZ tipt