Maandag 3 april
Pet Sounds – Tribute to The Beach Boys
Mezz on tour
18:30
Chassé Theater
18:30 | Chassé Theater
Tickets zijn te koop via de website van Chassé Theater

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop

Mezz on tour! Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé in een van haar zalen. Bijvoorbeeld Paul Carrack in mei 2017, de softpoprocker en multi-instrumentalist die met veel grootheden samen heeft gewerkt. In april presenteren we een eerbetoon aan het legendarische album Pet Sounds van The Beach Boys onder leiding van Leo Blokhuis. Hou Mezz on Tour in de gaten; of het nu tijdens de Cultuurnacht is, op het dak of aan de waterkant komende zomer: bijzondere concerten op speciale plekken.

Met Leo Blokhuis, Ruben Hein, Yorick van Norden, Anne Soldaat, Clean Pete, Dandelion, Bart Hoevenaars en anderen.

Tickets zijn te koop via de website van Chasse.

Vijftig jaar geleden verscheen Pet Sounds, het elfde studio-album van The Beach Boys. De Californische band stond bekend om zijn dynamische surfliedjes. Pet Sounds was een ommekeer: persoonlijker, experimenteler – zonder de aanstekelijkheid te verliezen.

Een halve eeuw na de release van Pet Sounds is het tijd voor een ’tribute’ aan The Beach Boys. Muziekkenner Leo Blokhuis presenteert een avond waarop popmuzikanten van nu hun versie van deze klassiekers geven. Bijgestaan door een 18-koppig orkest hoor je onder meer Ruben Hein, Yorick van Norden, Anne Soldaat, Clean Pete en Bart Hoevenaars. Meer namen worden later bekendgemaakt.

MEZZ tipt