Sat 11 Sep

¡Pendejo!

+ TankZilla + The Ballet Bombs Koop Tickets
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 15,00 (Normaal)
Genre
  • Metal
Share

De Spaans-Nederlandse metalband ¡Pendejo! is het resultaat van een samensmelting van brass en stonermetal. Zanger El Pastuso brult je toe in het Spaans onder begeleiding van trage, stampende stoner en in de verte loeiende trompetten. De Latijnse roots van de heren zijn dan ook de verklaring voor hun taalkeuze. Met een bak aan ervaring beklimt het viertal nu het podium van MEZZ. Time to get blown away.

TankZilla

Nadat Peter Pan Speedrock definitief de stekker eruit trok, stuitte zanger-gitarist Peter in de krochten van Eindhoven op voormalig Wolfskop-drummer Marcin Hurkmans. In de Lichtstad sloegen meteen de bliksems in en alle stoppen door. TankZilla was geboren. Dit tweekoppige monster heeft het platwalsvermogen van een gepantserde tank, gewapend met een arsenaal aan riffs van Godzilla-kaliber. Als dat maar goed gaat.

The Ballet Bombs

Het uit Eindhoven afkomstige The Ballet Bombs zal de avond openen. Dat betekent frisse maar luidruchtige stoner-garage. Geïnspireerd door Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath kom je niet uit onder hun hoge energieprestaties. Laat staan de oorverdovende luide grunge- en fuzztunes van deze herriemakers.

Meer in MEZZ