Vrijdag 25 oktober
Patricia van Haastrecht
+ Milou
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 15,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop

In 2018 schopte Patricia van Haastrecht het tot de finale van The Voice of Holland met coach Waylon aan haar zijde. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is ruim vier miljoen keer bekeken op YouTube. Met dit nummer blies ze alle juryleden van het programma omver. Patricia is een muzikale duizendpoot; afgelopen jaar was ze te zien in de hitmusical Mamma Mia, maar ze wil meer! Maar ze wil meer! Op dit moment richt ze zich volledig op haar eigen repertoire, wat ze de komende maanden graag aan je voorstelt.

Deze avond speelt Patricia samen met haar band haar nieuwe repertoire. Haar favoriete popsongs en nummers uit The Voice komen misschien ook wel voorbij!

Op haar zeventiende begon Milou met de opleiding jazz & pop op het Conservatorium in Zwolle. Daar zong ze alle stijlen die je je maar kunt voorstellen; van latin en gospel tot r&b, jazz en pop. Later verhuisde Milou naar Amsterdam om vocal coaching les te geven bij Babette Labeij. Met Waylon als coach tijdens The Voice of Holland 2017 maakte ze grote stap naar het podium als soloartiest. In Tivoli Vredenburg was Milou ook al te zien bij de show van Patricia van Haastrecht, maar toen als backing vocalist. Nu treedt ze op de voorgrond met haar eigenzinnige diepe stem.

MEZZ tipt