Zaterdag 27 januari
Pandora’s Key
At First + Myth of Origin
20:00 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:00 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal
€ 12

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Metal
Een samensmelting van duistere intensiteit, betoverende melodieën en pakkende riffs.

Pandora’s Key verhaalt over mythes, legendes en moderne problematiek en zoekt hierin de schoonheid in de duisternis. Deze melodische metalband werd in 2016 in Breda opgericht en bracht een jaar later de internationaal geprezen EP ‘Prometheus’ Promise’ uit.

Corona betekende een periode van intense groei en verandering in hun line-up, wat resulteerde in het debuutalbum ‘Yet I Remain’, een viering van muzikale vrijheid en passie. Op 27 januari 2024 zal het album gepresenteerd worden aan het grote publiek.

Pandora’s Key levert een behoorlijk debuut af.

Progwereld

At First

De Bredase band At First zoekt de grenzen op van moderne metal en laat hierbij brede invloeden horen. Invloeden die variëren van Rage Against the Machine tot Alter Bridge en Halestorm tot Northlane. Deze grenzen worden regelmatig doorbroken met moderne, complexe composities waarbij grommende riffs vergezeld worden met afwisselende grooves. Met een variatie aan sounds en zangstijlen vertelt At First een verhaal dat je wel moet afluisteren. Begin 2020 bracht At First hun debuutalbum uit genaamd Deadline, verwijzend naar de huidige druk in de moderne maatschappij.

At First

Myth of Origin

Door de duisternis en zwaarte van verschillende soorten metal te mengen met elementen uit de popmuziek, is Myth of Origin een vijfkoppige kracht om rekening mee te houden! Myth of Origin werd opgericht in 2018, met de ambitie om de donkere en hardere kant van muziek te verkennen. Dit resulteerde in de debuut-EP ‘Rites of Passage’, die in 2019 uitkwam. Sindsdien is de ambitie alleen maar gegroeid en is de band begonnen met de opnames voor een nieuw en compleet album.

Myth of Origin

MEZZ tipt