Zondag 12 november
The Paladins
+ Cats On The Corner
14:30 (Doors: 14:00)
Jupiler zaal
14:30 (Doors: 14:00) | Jupiler zaal
Toegang €21

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • Rock-'n'-roll
  • Rockabilly

Met The Paladins halen we ware rockabilly-legendes naar Breda. De band, opgericht in de vroege jaren ’80 door gitarist Dave Gonzalez en schoolvriend en bassist Thomas Yearsley, kan anno 2017 nog steeds beschouwd worden als één van de beste rock ’n roll-bluesbands ooit met een live beleving waar je U tegen zegt. 

Met een eigen mix van country, rockabilly, blues en jazz reiken de mannen uit San Diego verder dan de standaard. De overige ingrediënten: zwoele contrabas, stuwende drums en natuurlijk de onmisbare ronkende gitaar. Met daarbij jaarlijks rond de 200 shows wereldwijd vergaarde het trio de reputatie als een van de hardst werkende bands van Amerika. In 2004 hield The Paladins het even voor gezien, wat betreft nieuwe albums dan, maar het lijkt erop dat niets ze van het podium kan houden, want ze toeren er nog steeds lustig op los.

Support wordt verzorgd door Cats on the Corner.
Cats on the Corner spelen de vouwen uit je broek met de vuigste en smerigste Blues uit het Zuiden. Snuifje Red Devils/Scheutje Little Walter/Grammetje Jimmie Vaughan.

 

MEZZ tipt