Zondag 1 januari
NYE
New Years Eve
00:30 (Doors: 00:30)
Jupiler Zaal, Popcafe
00:30 (Doors: 00:30) | Jupiler Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • 70's
  • 80's
  • 90's
  • nye

Rijen voor de deur en wereldsterren op de dansvloer: roemruchte Studio 54 was gedurende haar korte, maar vurige bestaan in de jaren ‘70 de absolute top van het New Yorkse nachtleven. Dit jaar brengt MEZZ de glitter, grandeur en rauwe glamour van toen terug voor een spetterend uiteinde tijdens MEZZ New Years Eve.

In samenwerking met Triomf Agency verandert MEZZ voor één nacht in een stijlvolle, maar gedurfde nachtclub waar hits en vergeten parels samenkomen tot een onvergetelijk feest. In de grote zaal mixen de DJ’s de grootste hits aan elkaar, terwijl je in het Popcafé de handen hoog en heupen losgooit op klassiekers uit de jaren ’70 en ‘80. Wil je een verzoekje indienen? Vraag ‘m aan bij onze verzoekenzuil!

Met een speciaal ontworpen decor dat je moet zien om te geloven en nog veel meer verrassingen wordt dit een nacht waarop alles kan en alles mogelijk is. Chique met een randje, champagne met extra flair; hier had je simpelweg bij moeten zijn. Early Birds zijn vanaf nú te koop voor slechts € 15 euro, maar wees er snel bij want op = op! Reguliere tickets kosten € 19,50 euro. De toegangsleeftijd is 25+.

Dans het jaar weg als nooit tevoren, bij MEZZ New Year’s Eve!

MEZZ tipt