Sun 25 Apr

Ntjam Rosie

+ Damé Laatste Tickets
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 15,50
Genre
  • Jazz
  • Pop
  • Soul
Share

Dit is de verplaatste show van Ntjam Rosie die eigenlijk op 22 november zou plaatsvinden.

De Nederlands-Kameroense jazz-zangeres Ntjam Rosie maakt een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek. Na haar studie aan het Rotterdams Conservatorium bracht ze haar debuut ‘Elle’ uit, dat destijds werd genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs. In 2013, 2015 en 2017 komen vervolgens nog eens drie albums uit, waarop haar geluid geleidelijk aan steeds meer richting de jazz verschoof. Op ‘Breaking Cycle’ werkt Rosie bijvoorbeeld samen met jazztrompettist Eric Vloeimans. Haar nieuwe plaat ‘Family & Friends’ is uit! Het wachten is het allemaal waard geweest. Wat een prachtige plaat is het geworden.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Damé zal de support van Ntjam Rosie verzorgen! Deze Bredase band maakt sprankelende indierock met zoete melodieën. Hun nummers zijn eigenzinnig en oprecht, omlijst met verleidende zanglijnen en dromerige gitaarriffs. Een fijner voorprogramma kunnen we ons niet wensen!

Meer in MEZZ