Zondag 17 oktober
Ntjam Rosie
+ Damé
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Jazz
  • Pop
  • Soul

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

Dit is de verplaatste show van Ntjam Rosie die eigenlijk op 22 november / 25 april zou plaatsvinden.

De Nederlands-Kameroense jazz-zangeres Ntjam Rosie maakt een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek. Na haar studie aan het Rotterdams Conservatorium bracht ze haar debuut ‘Elle’ uit, dat destijds werd genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs. In 2013, 2015 en 2017 komen vervolgens nog eens drie albums uit, waarop haar geluid geleidelijk aan steeds meer richting de jazz verschoof. Op ‘Breaking Cycle’ werkt Rosie bijvoorbeeld samen met jazztrompettist Eric Vloeimans. Haar nieuwe plaat ‘Family & Friends’ is uit! Het wachten is het allemaal waard geweest. Wat een prachtige plaat is het geworden.

Damé zal de support van Ntjam Rosie verzorgen! Deze Bredase band maakt sprankelende indierock met zoete melodieën. Hun nummers zijn eigenzinnig en oprecht, omlijst met verleidende zanglijnen en dromerige gitaarriffs. Een fijner voorprogramma kunnen we ons niet wensen!

MEZZ tipt