Donderdag 22 november
Nielson
+ Judy Blank
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€19,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop

Eindelijk is Nielson terug! Niet zomaar, maar met een totaal nieuwe sound. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en met internationale allure. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. De muziek weerspiegelt de man die Nielson is geworden. Na zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 is zijn leven totaal op zijn kop gezet. Hij brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop. Maar nu wordt het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Naast nieuwe nummers, zoals ‘Diamant’, komen natuurlijk alle grote nederpop hits als ‘Beauty & De Brains’, ‘Sexy Als Ik Dans’, ‘Hoe’ en ‘Mannenharten’ voorbij.

Nielson: “De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op ‘Diamant’ reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen”

De support komt Judy Blank. Judy Blank is terug. Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, Louisiana en je draai proberen te vinden in de wereld. Judy heeft kleurrijk ingevulde pianonummers, waarin sterke melodieën en een krachtig, authentiek stemgeluid de toon zetten. Gewapend met haar gitaar zet ze een iets andere sound neer dan voorheen. Haar liedjes zijn geïnspireerd door haar recente reizen naar Amerika. Op open mic nights in Louisiana speelde ze in intieme setting. Al gauw werd ze talk of the day, had ze nieuwe optredens en speelde ze bij lokale radiostations. De teksten zijn volwassener, doorleefder en eerlijker dan ooit. Met haar nieuwe liedjes deelt ze haar hersenspinsels op een houten veranda in Lake Arthur, laat ze je proeven van met suiker bestoven beignets in New Orleans en bezingt ze dagelijkse strubbelingen met een stem waar je kippenvel van krijgt.

Begin maart is de nieuwe single ‘Mary Jane’ uitgekomen. Een eerste voorproefje van het nieuwe album ‘Morning Sun dat in september 2018 is verschenen.

MEZZ tipt