Zaterdag 12 februari
Niels Geusebroek
20:00 (Doors: 19:00)
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 19:00) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Pop
  • Singer-Songwriter

Niels Geusebroek is terug! Met verse inzichten, een andere manier van werken én een nieuwe single ‘Mine’. Het is een voorproefje van zijn EP ‘Melody’ die volgend jaar moet verschijnen.

Niels verdween even uit het zicht. En dat was een bewuste keuze. Na de release van zijn eerste album ‘Lines’ scoorde hij een nummer1-hit met het nummer ‘Take Your Time Girl’, dat hij schreef voor de toen zwangere Hanneke Zwitserlood. Niels was eerder onderdeel van de band Silkstone. Hij haalde de halve finale van The Voice Of Holland en scoorde een hit met Wildstylez ‘Year of Summer’. Hiermee claimde hij zijn plek in het muzieklandschap.

Klonken op ‘Lines’ nog wat ben-ik-wel-goed-genoeg twijfels door, met de opvolger ‘Wildfire’ kon Niels die afschudden. Een meer evenwichtigere plaat. Hij trok het land in en speelde op verschillende festivals en kreeg airplay op verschillende stations. Niels zijn ambitie en strijdlust namen af door de routine. Hij besloot dat hij zich een tijdje terug moest trekken. Nu maakt hij zijn comeback. Met weer tijd om liedjes te schrijven waarmee hij iets te zeggen heeft; inspiratie uit eigen ervaringen of die van iemand anders. Dus verwacht zeker geen dertien in een dozijn liedjes, maar pure en eerlijke songs!

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Je bezoek aan MEZZ ziet er wel een beetje anders uit dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt