Vrijdag 14 april
Nephylim & Reformist
+ TerraDown
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • death-metal
  • Metal
  • progressieve metal
  • thrash metal

Fan van een stevig potje metal? Kom naar deze double bill met Nephylim en Reformist! TerraDown komt mee als support.

Nephylim

Nephylim (“Giganten/reuzen die naar zeggen op de aarde hebben gedwaald”) combineert hun passie voor melodic death metal met progressieve en melancholische melodieën. De verhaallijnen van de muziek combineren elementen van de natuur met abstractie. Met hun energieke show zorgt Nephylim voor een unieke beleving tijdens hun shows.

Het jaar 2022 kan bestempeld worden als het jaar dat Nephylim doorbrak met shows op o.a. Wacken Open Air en Baroeg Open Air. Met natuurlijk als hoogtepunten de winst van de Wacken Metal Battle NL en het behalen van de 4e plek op de Wacken International Finales 2022!

Met nieuwe releases in het vooruitzicht wil Nephylim meer… Veel meer!

Reformist

De Nederlandse band Reformist maakt een moderne mix van metal. Vanuit Eindhoven en Rotterdam brengen ze muziek vol vette grooves, atmosferische cleans, gemeen harde riffs en zang bezeten van emotie.

De debuut EP van Reformist kwam uit in 2021. ‘Reform, Rebuild’ verteld een verhaal over een apocalyptische zuivering van het menselijk ras. Nadat heftige virussen en andere natuurrampen de wereld hebben geterroriseerd, krijgt een kleine groep mensen een tweede kans. Een kans om hun manier van leven te veranderen en een harmonieuzere wereld te herbouwen. Elk jaar komt dit jaar steeds dichterbij de werkelijkheid…

TerraDown

Met metal als basis weet TerraDown variatie in hun muziek te vinden door te experimenteren met technisch- melodische deathmetal, thrashmetal, metalcore en andere stevige metal stijlen.

Door een combinatie van traditionele en moderne metal heeft de band een eigen sound ontwikkeld. Hard en toch toegankelijk. Ritmische muziek die goed wordt bijgestaan door fijne gitaarpartijen en harde vocalen.

MEZZ tipt