Sat 20 May

Natte Visstick & Dikke Baap

Koop Tickets
NatteVisstick & Dikke Baap
Jupiler Zaal
23:00 (Doors: 23:00)
Ticketinfo
  • € 10,00 (Early)
  • € 12,50 (Regular)
Genre
  • meme-techno
  • Techno
Share

Minumum leeftijd: 18 jaar

Als zelfs Wikipedia een pagina heeft geopend over meme-techno, dan kun je wel concluderen dat de hype real is! Wij citeren: “een elektronische muziekstijl die in 2022 in Nederland is ontstaan. Het genre combineert harde techno en drum & bass met het anti-establishment gedachtegoed van punk, een DIY-mentaliteit en grappige liedteksten. De producers die de muziek maken, werken doorgaans anoniem.”

Natte Visstick

Van vers uit de zee naar krokant in het vriesvak. Pestcore Collectief lid Natte Visstick brengt de authentieke memetechno. Met ruim 700.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en met zijn hit ‘Visstick Gooi Die Kanker Kick’ is deze natte vis niet meer weg te denken. Klef van het vet, maar genadeloos lekker!

Dikke Baap

Iets wat eind 2021 als hobby begon, is uitgegroeid tot het hard techno duo Dikke Baap. Ze staan bekend om hun hard hitting techno tracks & DJ sets in combinatie met hun eigen unieke humoristische stijl. In deze korte tijd hebben ze al muziek gemaakt met bekende namen zoals Vieze Asbak en Bizzey.

Meer in MEZZ