Zaterdag 20 mei
Natte Visstick & Dikke Baap
+ PUFF & Roes
23:00 (Doors: 23:00)
Jupiler Zaal
23:00 (Doors: 23:00) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • meme-techno
  • Techno

Minumum leeftijd: 18 jaar

Als zelfs Wikipedia een pagina heeft geopend over meme-techno, dan kun je wel concluderen dat de hype real is! Wij citeren: “een elektronische muziekstijl die in 2022 in Nederland is ontstaan. Het genre combineert harde techno en drum & bass met het anti-establishment gedachtegoed van punk, een DIY-mentaliteit en grappige liedteksten. De producers die de muziek maken, werken doorgaans anoniem.”

Natte Visstick

Van vers uit de zee naar krokant in het vriesvak. Pestcore Collectief lid Natte Visstick brengt de authentieke memetechno. Met ruim 700.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en met zijn hit ‘Visstick Gooi Die Kanker Kick’ is deze natte vis niet meer weg te denken. Klef van het vet, maar genadeloos lekker!

Dikke Baap

Iets wat eind 2021 als hobby begon, is uitgegroeid tot het hard techno duo Dikke Baap. Ze staan bekend om hun hard hitting techno tracks & DJ sets in combinatie met hun eigen unieke humoristische stijl. In deze korte tijd hebben ze al muziek gemaakt met bekende namen zoals Vieze Asbak en Bizzey.

PUFF

PUFF is een techno producer/ DJ uit Breda. Zijn muziekstijl wordt door velen als chaotisch omschreven, maar voor hem brengt het de ultieme rust. Met groovy basslines, plucky synths en aan een stuk doorgaande arpeggio’s die met name in een hoog bpm zitten brengt hij energieke sets. Onlangs heeft hij zich aangesloten bij het collectief genaamd Ruis, dat er alles aan doet om de elektronische muziekscene in Breda te stimuleren en in de goede richting te sturen.

Tim Roes

Tim Roes, ook wel bekend als Roes is een DJ en producer die bekend staat om zijn unieke stijl waarin techno wordt vermengd met andere genres en buitenaardse geluiden. Sinds 2012 is hij actief in de muziekscene en draait hij in clubs en underground raves. Als hij niet achter de draaitafels staat, kun je Roes vinden in zijn studio waar hij experimenteert met synthesizers en drumcomputers. Naast zijn soloprojecten werkt hij samen met MOES onder de naam GEROESEMOES en produceren ze tracks waarin hun individuele stijlen samensmelten.

MEZZ tipt