Zaterdag 26 oktober
My Propane
+ Kid Harlequin + TerraDown
18:30 (Doors: 17:30)
Kleine zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Kleine zaal
€ 10 voorverkoop | € 12 deurverkoop

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • Metal
  • Rock

My Propane

My Propane is terug met haar originele en excentrieke formule voor giftige en moderne metal. Het nieuwe album ‘Antidote’ is een serieuze stap vooruit en laat horen dat de band klaar is voor meer. De venijnige metal van ‘Antidote’ heeft raakvlakken met technische heavy metal-acts als The Dillinger Escape Plan, Gojira en SikTh en bevat elementen van alternatieve hardrockbands als Deftones, Alice in Chains en Tool. My Propane verzorgt een adrenalineshot in de aderen waarbij zo’n enorme explosie aan energie vrijkomt dat je wel iets moet mollen!

Kid Harlequin

Uit de dampende rook van Rotterdam komt Kid Harlequin met vuige duistere rock gecombineerd met live elektronica. Ze gooien graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht rock met een duistere sfeer, strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium! Voor het nieuwe album zochten ze de samenwerking op. Zo hoor je strijkers en Marcela Bovio, de zangeres van Stream of Passion.

TerraDown

TerraDown is geen standaard metalband dat zich focust op één genre. TerraDown laat zich het beste omschrijven als harde, melodische metal, afwisselend met hardrock riffs en een ruwe stem; epische teksten en zwaar gebrul. Afgelopen jaar deden ze mee aan Breda’s Most Wanted en wonnen ze de Metal Battle en scoorden een speelplek op Wacken Open Air.

MEZZ tipt