Sat 20 Mar 2021

Music Minded Breda

Awash
Awash
Livestream
19:30 (Doors: 19:25)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • Indie
  • Pop
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Music Minded Breda is een gezamenlijk podium om de Bredase muziekscene een warm hart toe te dragen. Voor dit digitale platform slaan Nieuwe VestePhoenixA-Broad, MEZZ, Sound DogPOBPier 15Breda BarstSound of EuropeStudio Solo en Surplus Jongerenwerk de handen ineen. Gezamenlijk bieden ze Bredase bands in corona tijd een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans. Met in deze editie op 20 maart vanuit MEZZ: Awash.

Awash

Awash

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in klein en groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon.

Hun gedrevenheid brengt Awash op steeds mooiere plekken. Meer dan 250 optredens (waaronder het voorprogramma van James Walsh van Starsailor), radio-optredens, nationale en internationale festivals als Turnhout on Stage en Altersonic, en een tour door Engeland. Afgelopen jaar brachten ze hun nieuwste singles High on love en Shadow or Sun uit en ze zijn nog lang niet klaar met het veroveren van de scene.


Meer in MEZZ