Sat 27 Feb 2021

Music Minded Breda

Livestream
19:00 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
Genre
  • Funk
  • Indie
  • Metal
  • Pop
  • Rap
  • Rock
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Music Minded Breda is een gezamenlijk podium om de Bredase muziekscene een warm hart toe te dragen. Voor dit digitale platform slaan Nieuwe VestePhoenixA-Broad, MEZZ, Sound DogPOBPier 15Breda BarstSound of EuropeStudio Solo en Surplus Jongerenwerk de handen ineen. Gezamenlijk bieden ze Bredase bands in corona tijd een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans. Met in deze editie op 27 februari vanuit A-Broad: Nikki Henskens & Tunnelvisie.

Nikki Henskens

Nikki Henskens

De 19-jarige singer-songwriter Nikki Henskens trekt zich graag terug met een 6-snaar en kladschrift op haar bloemrijke balkon. Haar eigen werk laat haar warme stemgeluid en interessante akkoordprogressies binnen het indie/pop/rock-genre naar boven komen. ‘Time’s Long Forgotten’, haar nieuwe single, is een feit en deze zal ze tijdens de livestream voor het eerst akoestisch uitvoeren.
Inspiratie haalt ze uit haar idolen Lana Del Rey, Alex Turner en Radiohead.


Tunnelvisie

Tunnelvisie

Wij houden beslist niet van denken in hokjes. Gooi rap, rock, metal, funk, punk, ska en reggae (kortom alles wat jullie tof vinden) in een blender en je krijgt ons: Tunnelvisie! Wij staan voor keiharde Nederlandstalige Rapcore.


Meer in MEZZ