Sat 20 Feb 2021

Music Minded Breda

Livestream @ Sound Dog
Livestream
19:00 (Doors: 19:00)
Ticketinfo
    Gratis
Genre
  • livestream
  • Rock
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

Dit is de Music Minded Breda livestream die eigenlijk op 6 februari zou plaatsvinden.

Music Minded Breda is een gezamenlijk podium om de Bredase muziekscene een warm hart toe te dragen. Voor dit digitale platform slaan Nieuwe VestePhoenixA-Broad, MEZZ, Sound DogPOBPier 15Breda BarstSound of EuropeStudio Solo en Surplus Jongerenwerk de handen ineen. Gezamenlijk bieden ze Bredase bands in corona tijd een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans. Op zaterdag 20 februari is de editie live vanuit Sound Dog.

YOUTHFUL

YOUTHFUL

Youthful is een band uit Breda die op 23 september 2019 is begonnen.  YOUTHFUL is geïnspireerd door rockbands uit het verleden en heeft als doel om rock terug te brengen naar het mainstream publiek. Bands als AC/DC, Guns N’ Roses, Metallica, Audioslave en Queen beïnvloeden hen om muziek te maken.  Ze schrijven hun eigen nummers met teksten die geïnspireerd zijn op hun eigen ervaringen.


The Rotoviles

The Rotoviles

The Rotoviles is een rockband uit Breda met 3 bandleden. De band speelt stevige ‘hardhitting-rock’, geïnspireerd door de classicrock uit de jaren 70. Ze hebben een divers eigen repertoire met een vertrouwde sound. Vorige zomer hebben ze hun eerste single ‘Ferdinand’ uitgebracht en de band is nu bezig met het ontwikkelen van hun eerste volwaardige EP.


Queen of Spades

Queen of Spades

De Bredase rockband Queen of spades zit vol energie en power. De 5 koppige rockband kwam onlangs uit met hun eerste album ‘Devil in Disquise’. Ze zitten niet stil en zijn vastberaden om stap voor stap de muziekwereld binnen te dringen. Ze willen hun passie overbrengen aan de mensen en een te gekke avond neerzetten met hun muziek en energie. We are Queen of Spades. We are one. We are ROCK.


Meer in MEZZ