Zondag 8 oktober
Midas (gecanceld)
+ Someone
19:00
Kleine zaal
19:00 | Kleine zaal
€8

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Singer-Songwriter

Wegens onvoorziene omstandigheden is helaas het optreden van Midas + Someone aankomende zondag gecanceld. Ticketkopers zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht.

Midas is singer-songwriter en ook een begaafd gitarist. Met zijn ijzersterke popsongs trekt hij je aandacht en laat hij die ook niet meer los. Naast zijn studie aan het Conservatorium speelde Midas in rockband The Fudge, waarmee hij de publieksprijs bij De Grote Prijs van Nederland wist binnen te slepen. Na het uiteenvallen van de band besloot hij zich te concentreren op zijn eigen geluid.

De energieke stuiterrock verwisselde hij voor powerpop met folkinvloeden die de sfeer van Neil Young en Supertramp ademen. Dat dit nieuwe jasje hem uitstekend staat, vonden ook JB Meijers en Ilse de Lange (The Common Linnets), die Midas als special guest meenamen op hun tour door Nederland in 2015.

In 2016 pakte Midas door met veel eigen optredens. Hij stond onder meer op Noorderslag, Pinkpop, Bospop en De Parade. Ook dit jaar is Midas er helemaal klaar voor. Op 31 maart verschijnt zijn debuutalbum op het label Dapper dat nu al door 3voor12 is benoemd tot “één van de meest veelbelovende Nederlandse releases van 2017”.

Support van vanavond komt van Someone, het nieuwe project van Tessa Rose Jackson.

Tijdschema onder voorbehoud:
16:00 – Dj Mezz
16:30 – Someone
17:30 – Midas
18:30 – Dj Mezz

MEZZ tipt