Vrijdag 17 juli
Michelle David & The Gospel Sessions
hey ho, let’s go
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 17,50 soloticket | € 35 duoticket

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Afrobeat
  • Blues
  • Gospel
  • Jazz
  • Soul

Michelle David and The Gospel Sessions hebben al vele festivals, popzalen en kerken met hun spetterende liveshows verwonderd. Dit doen ze aan de hand van gospel, ingepakt in een dekentje van blues, soul, jazz en afrobeat. Een avond met Michelle David & The Gospel Sessions is zonder twijfel een avond vol muziek voor hart en ziel.

De band haalt inspiratie uit hun zoektocht naar de oorsprong van gospel. In West Afrika en het Caribisch Gebied verkende ze hun wortels en verreikten ze zich met de bloeiende gospeltraditie. Deze ervaring hoor je terug in hun songs: stuk voor stuk zijn de vier albums van Michelle David & The Gospel Sessions unieke eerbetonen aan het soulgenre. Met invloeden van Northern soul, boogaloo en afro soul.

Michelle David kreeg begin 2019 borstkanker, dit was een enorme klap voor haar en haar omgeving. Maar met een hoop steun, een positieve houding en moedige wil, zorgde ze voor een succesvol herstel. De energie die ze uit haar favoriete muziek haalde om terug te vechten is te horen in de teksten van haar laatste plaat. De nummers zijn strijdvaardig en zegevierend. Het kon niet anders dan dat het trefwoord voor hun laatste album ‘The Gospel Sessions, Vol.4’ ‘victory’ werd. Vasthoudend aan de essentie van dit authentiek en organisch zijn, maar met meer snaren, percussie, hoorns en zelfs analoge synths is ‘The Gospel Sessions, Vol.4’ het meest kleurrijke en diverse werk van de band.

De groep werd genomineerd voor een Edison Award, behaalde volgens French radio network FIP de titel ‘album van de maand’ en verschenen zowel op de Duitse als de Nederlandse nationale tv. Maar de mooiste ervaring is toch wel het optreden dat ze hielden voor het Nederlandse koningshuis.

Feeling good and allowing yourself the freedom to “Let Go” is without question the foundation of each and every song. The evolution of Michelle David & The Gospel Sessions is inspiring, exciting and life changing .” – Michelle David.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt