Maandag 4 maart
Grote Optocht
Mezz'n alle carnaval
12:00 (Doors: 12:00)
Jupiler zaal
12:00 (Doors: 12:00) | Jupiler zaal
gratis toegang

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Carnaval

Tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. Na de optocht hossen we nog even door,  op het voorplein en in de grote zaal.  Dit jaar gaan we lekker door tot 00.00! So hoss til you drop!

Dit jaar zijn we al voor de tiende keer gezegend met de talenten van ons fantastische dj duo! Deze carnaval veranderen DJ EF Z en DJ PJ tijdens carnaval in de Bloes Broeders. Deze muzikale omnivoren zoeken in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen.

Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat gaat van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop, hoempa en andere dijenkletsers. Alles kan, zolang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

De Bloes Broeders zijn van alle markten thuis en graaien in hun eindeloze platenbakken en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen en het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen De Aal en ZZ Top, De Balletjes van de Koningin en Great Balls of Fire, Ich Bin Wie Du tot Viva España en van Lust For Life tot The Rivers Of Babylon.

Jupiler zaal 
Valt het weer tegen? Ben je die optocht beu? Of word je claustrofobisch op dat propvolle voorplein? In de grote zaal van Mezz kun je helemaal los bij dj duo Ons Jip & Sjanneke en dj Arend. Zij draaien de echte carnavalskrakers van  Snollebollekes, De Dikdakkers, De Alpenzusjes en vele anderen! Hos till you drop op want we gaan tot 12u s’nachts door!

MEZZ tipt