Zondag 31 december
Mezz NYE Party ’17-’18
23:30 (Doors: 23:30)
Jupiler zaal + Kleine zaal
23:30 (Doors: 23:30) | Jupiler zaal + Kleine zaal
Early Bird: uitverkocht | Normaal: Uitverkocht

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • 70's/80's/90's/00's
  • nye

De Mezz NYE Party is terug! Dit spetterende jaar verdient tenslotte een knallend uiteinde! Kom met je vrienden het nieuwe jaar inluiden en dans alsof je op een zwoele Manhattan rooftop party staat. Hier kan je tot diep in de nacht feesten onder het genot van de beste dance klappers en pophits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en uiteraard van de Zer00’s tot 2017!

Grote Zaal
Oud & Nieuw zonder DJ-Duo Penaughty is een beetje als het WK voetbal 2018 zonder het Nederlands elftal. Ze draaien bruisender dan de champagne die je drinkt en knallen de hits harder dan de kurken uit de fles. Ook dit jaar gaan ze proberen om alle shows van het afgelopen jaren te overtreffen en hier hebben wij alle vertrouwen in! Tel daar nog eens de visuele show van VJ Swithdoctor bovenop en je weet dat je hier bij moet zijn!

Kleine zaal
In het cafĂ©gedeelte kan je honderden vinyl-singles vinden. Van Europe tot Doe Maar. Whitney Houston tot Madonna. Dans naar de vinyl bakken en kies de plaat waar je het nieuwe jaar mee in wilt feesten. Deze kan je vervolgens aan de DJ Roberto & DJ Whiplash geven (bekend van 80’s Verantwoord) en hun zullen hem met alle liefde voor je draaien!

Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.
Mezz is geopend tot 05.00 uur.

MEZZ tipt