Sat 15 Oct

MEZZ Metal Festival

Evil Invaders + Doodswens + Strains Koop Tickets
MEZZ Metal Fest
Jupiler Zaal
20:00 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 19,50 (Normaal)
Genre
  • Black Metal
  • Metal
  • metalcore
  • thrash metal
Share

In Breda zijn we niet vies van een potje stevige Metal. Daarom presenteert MEZZ op zaterdag 15 oktober de eerste editie van het MEZZ Metal Festival. De hele avond klinkt er metal uit alle zalen van MEZZ met acts uit binnen- en buitenland.

Met als eerste namen op de line-up:
⚡️ Evil Invaders
⚡️ Doodswens
⚡️ Strains

De line-up wordt na de zomer nog aangevuld. Stay tuned!

Evil Invaders

Evil Invaders

Koploper in extreme thrash metal! Na vijf jaar radiostilte was daar begin dit jaar de release ‘Shattering Reflection’. Maar wees gerust, het album was absoluut het wachten waard. Evil Invadees levert een gloednieuwe verzameling dynamische, klassiek geïnspireerde maar onmiskenbare frisse nummers met de nadruk op sterke refreinen, aangrijpende teksten en progressieve accenten die elke heavy metal-fan bij de strot grijpen en laten schreeuwen om meer.


Doodswens

Doodswens

Doodswens omarmt negativiteit en depressie en laat zich inspireren door die misère, De band vertolkt de donkerste emoties in oldschool black metal. Tegen een samenleving die pijn wil verbloemen, tegen het licht, de schaduwzijde van onze menselijke conditie omarmend. Met een geluidsmuur, opgetrokken uit kille en rauwe muziek om in op te gaan, om in te verdrinken. Een eigen expressie, maar trouw van de diepe Scandinavische wortels van het genre.


Strains

Strains

Deze agressief klinkende metalcore band bestaat sinds 2014. De afgelopen jaren was het vijftal veel op tour en deelde het podium met While She Sleeps en In Hearts Wake. Op dit moment werkt de band aan hun eerste volledige plaat, maar de release van single ‘Alive’ laat zien dat de heren over veel talent beschikken.


Meer in MEZZ