Vrijdag 18 juni
MEZZ Blues Room
The Juke Joints + Big Bo + Fat Harry & the Fuzzy Licks en Harlem Lake Trio
20:30 (Doors: 20:00)
Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe
20:30 (Doors: 20:00) | Jupiler Zaal, Kleine Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Blues
  • Bluesrock

In de gloednieuwe reeks MEZZ Music Room nodigen we je uit voor een avond bijzondere en intieme concerten. Deze avond staat volledig in het teken van blues.  Tijdens dit festival krijg je een mini tour door onze zalen en word je meegenomen langs de meest relevante acts van dit moment.

The Juke Joints

De Zeeuwse bluesrockers van The Juke Joints zetten al ruim 35 jaar de internationale podia in vuur en vlam. De band speelde al op festivals en podia over de hele wereld; van Oostenrijk tot Amerika. In 2018 vierden ze hun jubileumjaar met een nieuwe live CD/DVD ‘35 Years of Rock Rollin Blues’  en maakte Omroep Zeeland de documentaire ‘This Is It ’35 jaar blues van Zeeuwse bodem’. The Juke Joints onderscheiden zichzelf met hun eigen stijl. Een energieke mengeling van blues, rock & roll, rockabilly en zydeco.

Big Bo

Al meer dan 30 jaar speelt Big Bo met hart en ziel zijn blues. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem en een tal aan verschillende instrumenten begeleidt hij zichzelf. Naast zijn eigen werk speelt hij blues-klassiekers uit de jaren ’20, ‘30 en ’40. Van obscure Deltablues tot emotionele akoestische blues. Big Bo sleepte al vele prijzen in de wacht, waaronder ‘The Blues Train’, ‘Best Blues Album’ en ‘Dutch Blues Challenge’.

Fat Harry & the Fuzzy Licks

De muziek van Fat Harry & The Fuzzy Licks laat zich niet rangschikken onder een bepaalde categorie. De contemporary blues omschrijft deze veelzijdige band het best. Je hoort invloeden van funk, soul en rhythm, maar uiteindelijk keren ze altijd terug naar de old school blues. Door deze diversiteit worden ze zelfs opgemerkt aan de andere kant van de oceaan. Fat Harry’s spel imponeerde in befaamde Chicago bluesclubs als Buddy Guy’s Legends en de Kingston Mines. Ook tourt de band in Europa met artiesten als Preston Shannon, Lurrie Bell, Rip Lee Pryor en Joey Gilmore.

Harlem Lake Trio

Janne Timmer, Dave Warmerdam en Ray van den Berg (Harlem Lake Trio) creëren een intieme sfeer met veel interactie en improvisatie en bewijzen dat hun muziek ook zonder ritmesectie meeslepend is. De show is een mix van blues, soul, rock en een vleugje jazz. Aan muzikaliteit ontbreekt het niet bij deze drie jonge muzikanten! Eerder wonnen ze de Dutch Blues Challenge en speelden in de VS.

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt