Fri 18 Jun

MEZZ Blues Room

The Juke Joints, Big Bo, Fat Harry & the Fuzzy Licks en Timmer & Warmerdam Sold out
MEZZ Blues Room
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    € 17,50 soloticket | € 35 duoticket
Genre
  • Blues
  • blues rock
Share

Uitverkocht

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor dit evenement.

In de gloednieuwe reeks MEZZ Music Room nodigen we je uit voor een avond bijzondere en intieme concerten. Deze avond staat volledig in het teken van blues.  Tijdens dit festival krijg je een mini tour door onze zalen en word je meegenomen langs de meest relevante acts van dit moment.

The Juke Joints

De Zeeuwse bluesrockers van The Juke Joints zetten al ruim 35 jaar de internationale podia in vuur en vlam. De band speelde al op festivals en podia over de hele wereld; van Oostenrijk tot Amerika. In 2018 vierden ze hun jubileumjaar met een nieuwe live CD/DVD ‘35 Years of Rock Rollin Blues’  en maakte Omroep Zeeland de documentaire ‘This Is It ’35 jaar blues van Zeeuwse bodem’. The Juke Joints onderscheiden zichzelf met hun eigen stijl. Een energieke mengeling van blues, rock & roll, rockabilly en zydeco.

Big Bo

Al meer dan 30 jaar speelt Big Bo met hart en ziel zijn blues. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem en een tal aan verschillende instrumenten begeleidt hij zichzelf. Naast zijn eigen werk speelt hij blues-klassiekers uit de jaren ’20, ‘30 en ’40. Van obscure Deltablues tot emotionele akoestische blues. Big Bo sleepte al vele prijzen in de wacht, waaronder ‘The Blues Train’, ‘Best Blues Album’ en ‘Dutch Blues Challenge’.

Fat Harry & the Fuzzy Licks

De muziek van Fat Harry & The Fuzzy Licks laat zich niet rangschikken onder een bepaalde categorie. De contemporary blues omschrijft deze veelzijdige band het best. Je hoort invloeden van funk, soul en rhythm, maar uiteindelijk keren ze altijd terug naar de old school blues. Door deze diversiteit worden ze zelfs opgemerkt aan de andere kant van de oceaan. Fat Harry’s spel imponeerde in befaamde Chicago bluesclubs als Buddy Guy’s Legends en de Kingston Mines. Ook tourt de band in Europa met artiesten als Preston Shannon, Lurrie Bell, Rip Lee Pryor en Joey Gilmore.

 

Timmer & Warmerdam

Bluesmuziek met invloeden van soul, jazz en pop. Dat is de beste omschrijving van het duo  Dave Warmerdam & Janne Timmer. Afgelopen jaar wonnen ze ‘de Dutch Blues Challenge’ en stonden ze op meerdere internationale blues festivals. Een van de nieuwe singles op hun aankomende album, ‘Guide Me Home’, is akoestisch geschreven en draagt de essentie van hun tour.

‘’De tekst beschrijft onze machteloze gevoelens tegenover de (online) polarisatie en hoe wij wensen om op een plek te zijn waar we vrij kunnen zijn van deze grote storm aan meningen. Een plek dat voelt als thuis: waar iedereen gelijk is, vol van liefde en waar iedereen thuishoort’’ – Dave Warmerdam & Janne Timmer.

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ