Sun 15 Oct

Metal Up Your Mezz

Koop Tickets
Metal Up Your Mezz
Jupiler zaal + Kleine zaal
14:30
Ticketinfo
    €20 (groepsticket 4 personen)
Genre
  • Metal
  • Quiz'm
Share

Metal Up Your Mezz! Op zondag 15 oktober pakken we voor het eerst uit met een heus Metal Matinee. Dat betekent: een Metalmarkt, Metalquiz, Metalbieren, bitterballen, OneGodLess op het podium én een DJ die tussendoor ook nog de allerbeste Metalnummers voor je draait.

LET OP: Er zijn alleen groepstickets te koop. Op één ticket kunnen vier mensen naar binnen. Er zijn maar een beperkt aantal tickets dus wees er snel bij!

METALQUIZ
De presentatoren van Quiz’m zorgen elke editie voor uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Ben je echt even helemaal klaar met die zoetsappige popmuziek? Komt dat ff goed uit; Quiz’m gaat op de harde tour! De METALtour! Van punk tot Black metal en van Power Ballads tot hardcore. You name it! Oftewel, balls out and come out and play if you dare…

Deelnemen doe je in teams van maximaal 4 personen. Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen.

ONEGODLESS
Met ervaring in bands als Textures, Exivious, Red Eyes en Pestilence, vormen de mannen van OneGodLess een zware machine. Op het debuut ‘Mourner’ wordt metal moeiteloos gecombineerd met stoner, blues en heavy rock tot een unieke sound. Een echte must voor fans van Down, Lamb of God en Pantera.

Meer in MEZZ