Zaterdag 12 maart
MEAU
+ Lucas
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Indie
  • Nederlandstalig
  • Pop

De Nederlandstalige indiepop is een talent rijker in de vorm van Meau Hewitt alias MEAU. Met een mix van warme sounds, eerlijke teksten, dromerige koortjes en akoestisch gitaarspel trok haar debuutsingle ‘Kalmte’ al de nodige aandacht bij radiostations NPO 3FM en Radio 2. Daarnaast sloegen Nederlandse hertalingen van bekende hits zoals ‘Drivers License’ van Olivia Rodrigo aan op social media.

Met haar geborgen en rustgevende geluid timmert ze verder aan de weg in de vorm van haar nieuwe single ‘Dat heb jij gedaan’, die op 10 september verscheen. Daarnaast tourt ze dit najaar mee met de Popronde en staat ze in voorprogramma’s van Suzan en Freek en Blanks. In maart 2022 neemt MEAU het heft zelf in handen met haar eerste headline tour, verspreid door het hele land.

Lucas

Lucas schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.

MEZZ tipt