Vrijdag 4 november
Maurino
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.
  • Latin

De release van het nieuwe album is verschoven tot nader bekend te maken datum. Er zal in 2023 een nieuwe tour worden aangekondigd. 

MAURINO zal voor altijd bekend staan als het brein achter Fiesta Macumba, het grootste latin feest van Nederland met een eigen tent op Lowlands. Ook gaat hij de boeken in als de frontman en singer-songwriter van de band TenTemPiés, waarmee hij voor de laatste keer in een uitverkocht Paradiso stond.

Nu staat MAURINO te popelen om zijn soloproject te presenteren: een unieke latin sound, in samenwerking met toetsenist en producer Jori Collignon. Rauwer dan het populaire urban genre dat tegenwoordig dagelijks op de radio gedraaid wordt, wél even dansbaar. Het is feller en staat dichter bij hemzelf. Future latin, noemt hij het. Reggae drums, jazzy piano, dikke baslijn. Een nieuwe richting, zonder grenzen. Een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is zelfs verwerkt in zijn songs! Alles voor een origineel geluid, maar daarbij raakt hij zijn diep hese stem en kritische Spaanse teksten natuurlijk niet kwijt.

“Geen muziek maken is voor mij geen optie. Muziek is mijn therapie. Het is mijn wapen in de strijd kritiek te kunnen leveren”, aldus MAURINO.

MEZZ tipt