Fri 24 Apr

Matt Watts Group

wordt verplaatst
Kleine zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 13
Genre
  • Singer-Songwriter
Share

MEZZ houdt de ontwikkelingen rondom de Corona-uitbraak nauwlettend in de gaten en we volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat alle shows tot 1 juni niet door kunnen gaan. Er wordt gezocht naar vervangende data. Gekochte kaarten voor deze verplaatste shows blijven geldig. Kaartkopers ontvangen hierover bericht met meer informatie. Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten je geld terug te krijgen volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

——–

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts begon in zijn tienerjaren al met het spelen van het elektrisch orgel en een elektrische gitaar die hij van zijn moeder kreeg. Ondertussen woont Matt al tien jaar in Brussel waar hij samenwerkte met onder andere Zita Swoon, Rudy Trouvé’s I H8 Camera en The Calicos. Hij combineert zijn diepgaande respect voor de folktraditie met eigentijdse invloeden. Op zijn laatste album ‘How Different It Was When You Were There’ song hij samen met Stef Kamil Carlens het heerlijke duet ‘Many A Friend Too Kind’. Voor deze show neemt hij onder andere Stef Kamil Carlens en Nicolas Rombouts mee!

Meer in MEZZ