Donderdag 5 oktober
MEZZ on Tour: Matt Andersen
MEZZ en Chassé Theater presenteren
20:30 (Doors: 19:30)
Chassé Theater
20:30 (Doors: 19:30) | Chassé Theater
€ 28,50 (NORMAAL)

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Americana
  • Blues
  • Bluesrock
  • Singer-Songwriter

Als Matt Andersen op het podium stapt, brengt hij een leven lang aan muziek mee. Zijn nieuwe album ‘The Big Bottle of Joy’ omschrijft zwaarbevochten feesten. De nummers zijn doordrenkt met rauwe bluesrock, gewaagde Americana, doordachte folk en extatische gospel. Andersen’s weg naar het podium bestaat uit tientallen jaren spelen in stoffige clubs, slecht verlichte bars en theaters over de hele wereld waarbij zijn soulvolle optredens variëren van intiem tot muurschuddend. Zowel in zijn muziek als op het podium is aandacht voor detail en toewijding terug te horen. Zijn veelzijdige en aangrijpende oeuvre heeft geleid tot meer dan 23 miljoen streams op Spotify en 26 miljoen views op YouTube.

Naast het zijn van headliner op grote festivals, clubs en theaters in Noord-Amerika, Europa en Australië, deelde hij ook het podium met Marcus King, Beth Hart, Marty Stuart, Greg Allman, Tedeschi Trucks Band, Randy Bachman, Jonny Lang, Serena Ryder, en meer. Andersen sleepte in 2013 en 2016 de European Blues Awards in de wacht voor beste solo/akoestische act, was de eerste Canadees ooit die de hoogste eer in de solocategorie mee naar huis nam tijdens de International Blues Challenge 2010 in Memphis, won de CIMA Road Gold-award in 2015 en won meerdere Maple Blues Awards.

MEZZ en Chassé Theater presenteren

MEZZ on Tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan, doen we in samenwerking met Chassé theater in één van haar zalen. Deze keer: Matt Andersen.

De show vindt plaats in de Koninklijke drukkerij E.M. de Jongzaal in Chassé Theater en vindt plaats in een seated setting.

Let op: In Chassé Theater geldt PIN only.

Adam Baldwin

Adam Baldwin is een singer-songwriter uit Nova Scotia, Canada, die al meer dan een decennium actief is. Met zijn tweede album “Concertos & Serenades” biedt hij een eerlijk geluid. Zijn rockmuziek met invloeden uit verschillende genres is energiek en emotioneel, met pakkende melodieën en teksten die de luisteraar meenemen op een reis door de ervaringen en verhalen van de mensen in Nova Scotia.

MEZZ tipt