Zaterdag 9 februari
Martijn Fischer zingt Hits van Hazes
+ LAURA + DeDeejays
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€20

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig

Onze grootste volkszanger Andre Hazes moeten we al 14 jaar missen, maar zijn populariteit blijft groeien! Ook Martijn Fischer heeft een groot voorliefde voor deze zanger. Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de musical ‘Hij Gelooft In Mij’, die ruim 2 jaar te bewonderen was. Ook scoort hij de hoofdrol voor de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ die in 2015 uitkwam. Dit moet wel betekenen dat zijn stem héél dichtbij die van Hazes komt!

Deze avond zal Martijn Fischer de grootste hits van Hazes vertolken en kun jij je longen uit je lijf zingen!

De support komt van LAURA. Giel Beelen, Dotan en Jake Reese vielen in luttele seconden voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’. Onder dat hoedje schuilt singer-songwriter LAURA. In 2016 brak ze al voorzichtig door met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Haar singles werden ook wel omschreven als eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte. Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het zal niet lang meer duren voor Laura de harten steelt van menig popliefhebber.

Afterparty met DeDeejays
Al vele jaren zijn DeDeejays te vinden achter de draaitafels en cdspelers, en hebben al menig voetje van de vloer gekregen. Of juist op de vloer, want zij draaien graag dat wat past en men wil horen om vervolgens lekker op te dansen en luidkeels mee mee te zingen. Geen plaat is te gek voor dit drietal, en de vele verzoekjes zijn vaak snel gevonden in de schijnbaar onuitputtelijke collectie. Op deze afterparty zal er dan ook nog menig Nederlandstalig lied door de speakers klinken. Stil staan en/of stil blijven is dus geen optie!

MEZZ tipt