Donderdag 13 april
Mark Foggo (UK) + North East Ska * Jazz Orchestra (IT)
Double bill show
18:30
Jupiler zaal
18:30 | Jupiler zaal
€15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Ska

Kom een avondje skanken tijdens deze rasechte ska-avond! Uh, wat? Skanken, zo heet het dansen op ska. Het heeft iets weg van wandelen zonder echt vooruit te komen. Denk aan het melken van een denkbeeldige koe. Klinkt wel interessant, toch? We hebben in ieder geval dubbel mazzel met Mark Foggo en North East Ska*Jazz Orchestra, die ons deze avond zeker wel zullen vermaken.

Ska legende Mark Foggo poetst zijn New Shoes op om een feestje te bouwen. Samen met zijn doorgewinterde band maakt hij snelle, harde en energieke feel good ska. Deze kruising tussen Iggy Pop en Mr Bean staat al vanaf zijn veertiende op het podium en geeft zijn hele ziel en zaligheid. In de tussentijd bracht hij tientallen cd’s en EP’s uit. Soms met zijn Skasters en dan weer met The Secret Meeting. Een ding is zeker; once seen is Never Forgotten.

Feesten doet hij vanavond niet alleen. Ontstaan uit liefde voor de muziek speelt North East Ska*Jazz Orchestra ska- en reggae nummers van bekende jazz standards en stukken uit de afro-Amerikaanse traditie. Dit alles met een 19-koppige bigband.

MEZZ tipt