Vrijdag 1 november
Marike Jager
+ Camilla Blue
19:30 (Doors: 18:30)
Jupiler zaal
19:30 (Doors: 18:30) | Jupiler zaal
€ 16

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Singer-Songwriter

Na vijf jaar afwezigheid is Marike Jager terug als nooit tevoren. Haar nieuwe repertoire heeft een totaal andere sound, zoals de singles ‘Another River’ en ‘Hey Are You OK’; frisse, veelzijdige indiepop op het snijvlak van instinct en inspiratie. Snaren, synths en eigenhandig gebakken samples die dwars door elkaar heen lopen. De nieuwe Marike Jager heeft hints van Tune Yards, Feist, Talking Heads en laat je dansen op een festivalweide in de zon of binnen in Mezz!

Marike zet al 15 jaar een breed oeuvre neer als singer-songwriter. Haar eigenzinnige en innovatieve platen leverden haar de Grote Prijs van Nederland en maar liefst vier Edison-nominaties. Op 6 september verschijnt ‘Hey Are You OK’. Een ode aan buitenbeentjes met een eigen verhaal. Zonderlingen die anders denken en dingen anders doen. Het album werd geproduceerd door Paul Willemsen (Michelle David and the Gospel Sessions) en gemixt door Tchad Blake (Arctic Monkeys, Sheryl Crow, The Black Keys).

Camilla Blue

Camilla Blue is zelf al jaren fan van Marike Jager en nu heeft ze de eer om haar voorprogramma te verzorgen! In 2018 kwam haar analoog opgenomen debut album ‘Blue’ uit, waarvan haar single ‘Don’t turn on the lights’ meer dan 50.000 streams op Spotify bereikte. Begin september bracht ze de eerste single ‘When I get home’ van het aanstaande album uit. Het nummer is een prachtig eerbetoon aan haar pleegouders waar ze opgroeide. Camilla Blue is geselecteerd als een van de talenten van Music Huc. Hier wordt ze begeleid om meer kennis en een groter netwerk op zakelijk vlak in te kunnen zetten om zo verder te kunnen groeien en genoeg tijd over te houden om muziek te maken.

MEZZ tipt