Vrijdag 25 november
Made For Moshpits
GetSome + Eightball
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • hardcore
  • Hardrock
  • Punk

Hou jij van knallende hardcore punk? Dan moet je 25 november bij MEZZ zijn tijdens Made For Moshpits! Laat je deze avond omverblazen door twee hardcore bands! GetSome en Eightball zullen zorgen voor een avond vol zweet, drums en gitaren!

Dit evenement is een samenwerking met tweshaa productions.

GetSome

De no-bullshit houding en ontoegeeflijke stijl van GetSome blaast het publiek omver, wat vervolgens leidt tot de onontkoombare conclusie dat ze nog meer móéten horen van die mannen. Hun debuutalbum “And Then You Die”, uitgebracht door WTF Records, balanceert perfect op de grens tussen beatdown hardcore en knettersnelle thrash metal.

eightball

Tijd vliegt voorbij, vrienden overlijden. Dromen die gelukkig nooit sterven, maar hooguit vervagen met de tijd. Als ze zeggen dat alles gebeurt met een reden, dan is hier een reden voor je: na 23 jaar hebben deze Belgische mannen besloten weer bij elkaar te komen en dat is voor de Europese hardcore scene iets waar ze blij mee mogen zijn! Eightball is weer klaar om keiharde shows te spelen! Voor deze oude vrienden is niet alleen de timing maar ook de state of mind perfect om alle oude nummers opnieuw de revue te laten passeren en hun fans te verrassen met nieuw materiaal.

MEZZ tipt