Vrijdag 10 juli
Lucky Fonz III
hey ho, let's go
18:30 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:30 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
€ 15

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • cabaret
  • House
  • Pop

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten. Zijn muziek zit ergens tussen pop, folk, levenslied, house en cabaret in. Nummers als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’ zijn niet meer weg te denken uit de Nederpop!

Hij bracht maar liefst zeven albums uit, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ‘In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Deze laatstgenoemde plaat is een verrassende eclectische verzameling van stijlen. Het album werd uitstekend ontvangen door zowel pers als het publiek en zorgde voor uitverkochte clubzalen.

Als live-performer veroverde Lucky o.a. Lowlands, Pinkpop en het theater. Op TV was hij te zien als muziekkenner bij programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Lucky Fonz III schreef diverse columns, gedichten en het Engelstalig libretto voor de liedcyclus ‘The Secret Diary of Nora Plain’. Door The New York Times omschreven als ‘a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession’. Wij kunnen niet wachten!

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt