Zondag 6 februari
Lucas Hamming (solo)
Lichtpuntjes
15:30 (Doors: 14:30)
Jupiler Zaal
15:30 (Doors: 14:30) | Jupiler Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Britpop
  • Indie
  • Pop

Dit is de verplaatste show van Lucas Hamming die oorspronkelijk op donderdag 30 december in 2021 zou plaatsvinden.

In de reeks Lichtpuntjes brengt MEZZ een lichtpuntje tijdens deze donkere dagen met livemuziek van uiteenlopende acts.

In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de huisband van De Wereld Draait Door en is niet meer weg te slaan van nationale radio en tv.

Hij speelt op Pinkpop, een uitverkochte Paradiso show en brengt twee albums uit. Na een ‘theater-tussenjaar’ waarin hij Johnny speelt in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band en de winst in het programma Maestro keert Lucas Hamming terug naar zijn muziek. Dat kan je niet ontgaan zijn, want zijn nieuwe track ‘Falling’ werd direct gebombardeerd tot Radio 2 ‘Top Song’ en 538 ‘Harde Schijf’. Lucas Hamming is helemaal terug!

 

Tickets
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Je bezoek aan MEZZ ziet er wel een beetje anders uit dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

MEZZ tipt