Donderdag 2 november
Little Lilith
20:30 (Doors: 20:00)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 20:00) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Metal

Little Lilith bestaat al sinds 2018, maar de female djent metal band uit Tokio, Japan komt nu voor het eerst naar Europa! De afgelopen jaren werd de band bestempeld als nieuwkomer-ontdekking van de afgelopen jaren. Ze staan bekend om hun onvergetelijke goede melodieën, agressief metalgeluid en teksten die licht zoeken in de wereld van luisteraars die hoop in de toekomst zijn verloren. De luisteraars zijn gefascineerd door de djent en luide songs met zevensnarige gitaar en vijfsnarige bass.

In 2021 hernieuwde de band zich en maakte haar debuut met nummer ‘Ladybug’.  Sindsdien staan er meerdere singles en EP’s op naam van de dames, waaronder ‘STRIKE’ uit 2022. De muziekvideo van ‘STRIKE’ is al meer dan 400.000 keer afgespeeld. In 2023 kwam publiek van over de hele wereld naar de shows in Japan, en nu is het tijd om Europa te veroveren!

Meet & Greet
Wil je de dames van Little Lilith graag ontmoeten? Koop dan een Meet & Greet-ticket. Dit ticket geeft je voor het openen van de deuren de mogelijkheid om de band te ontmoeten, op de foto te gaan en merchandise te laten signeren.

MEZZ tipt