Zaterdag 19 november
Linde Schöne
+ Jeroen Antoine
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig

Linde Schöne werd in 2014 als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark en brak in 2016 door met haar debuut ‘Liefde Van De Vloer’. Dat jaar stond ze op festivals als Noorderslag, Paaspop en Lowlands, had ze vele media- optredens, werd ze genomineerd voor verschillende awards en bracht ze opvolger ‘Linde Van Nimma’ uit.

Hierna werd het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum ‘Nog Heel Even’. Dit album leverde wederom lovende kritieken op. Daarnaast heeft de zangeres verschillende nummers geschreven voor onder andere Maan, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Haar nieuwe album is net uit en laat een kant van Linde Schöne zien die we nog niet kenden. Met zowel vrolijke popliedjes als gevoelige ballads laat ze haar diversiteit goed zien!

Jeroen Antoine

Zoals je aloë vera op je verbrande huid smeert, zo zalft Jeroen Antoine de ziel in met zijn zoete mengelmoes van hiphop, soul en pop. De Nijmeegse zanger schrijft poëtische teksten in zijn moerstaal: iedere deur in zijn gedachtegang gooit de jongeling wagenwijd open. Antoine’s flows zijn old school, maar zijn warme arrangementen getuigen van een frisse blik op zijn genre en de toekomst.

MEZZ tipt