Zondag 20 februari
Life on Stage
12:00 (Doors: 12:00)
Jupiler Zaal
12:00 (Doors: 12:00) | Jupiler Zaal
Gratis

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • techniek

Op 20 februari openen podia en theaters in Brabant en Zeeland gezamenlijk de deuren. Waar normaliter de artiest in de spotlight staat, zijn dat nu de artiesten die de show mogelijk maken: de technici. Een onderbelichte tak in de culturele sector. Zonder technicus namelijk geen licht, geluid of show!

De sector is op zoek naar nieuw talent: het is misschien wel de leukste en meest avontuurlijke baan en er is werk genoeg.

Deze middag is echt iets voor jou als je interesse hebt in theater, muziek, evenementen én techniek en wil ontdekken wat er allemaal bij het vak komt kijken.

Programma

We laten je kort kennismaken met alle aspecten waar een licht- en geluidstechnicus zich tijdens de dagelijkse werkzaamheden mee bezig houdt.

Zo geven we je een kijkje voor én achter de schermen van MEZZ. Kun je in gesprek over het werk in de sector met een van onze ervaren technici en krijg je een korte introductie over al die knoppen op de licht- en geluidstafel en andere technische snufjes.

Natuurlijk kan muziek op deze middag niet ontbreken zodat je het licht en geluid ook in actie kunt zien.

Aanmelden

MEZZ is geopend tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Elk uur start er een programma met o.a. een rondleiding, Q&A en korte uitleg over de tafels met een klein groepje.

Vooraf
Stuur een mail naar publiciteit@mezz.nl met hoeveel personen je naar MEZZ komt en welk tijdstip je voorkeur heeft (12:00 | 13:00 | 14:00).

Op 20 februari
Loop gewoon binnen! Als er plek is, kun je gewoon bij een groep aansluiten.

Liever een kijkje nemen in het theater? Het Chassé Theater opent ook haar deuren tijdens Life on Stage.

Interesse in het vak?

Laat je dan informeren over een van de opleidingen op o.a. ROC Midden Nederland, St. Lucas, Curio, Albeda, Grafisch Lyceum, ROC van Amsterdam, Mediacollege Amsterdam en Deltion College.

MEZZ tipt