Woensdag 28 december
A Tribute to Lemmy
Snaggletoöth + MARCH + Dikke Dennis
20:30 (Doors: 19:30)
Jupiler Zaal, Popcafe
20:30 (Doors: 19:30) | Jupiler Zaal, Popcafe

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hardrock
  • motorhead
  • Tribute

Motörhead was de ‘loudest, hardest rocking band’ van de laatste vijf decennia. Met het overlijden van frontman Lemmy op 28 december 2015, kwam er een einde aan een tijdperk. Lemmy was voor veel muzikanten en fans een ware inspiratiebron, ‘Lemmy Is God’ wordt door velen gepredikt en nog altijd wordt zijn leven gevierd.

Sinds 2016 organiseert MEZZ een groots eerbetoon aan de heer en meester van Motörhead, in 2022 doen we daar (op zijn sterfdag) nog een schepje bovenop!

Uiteraard met de helden van Snaggletoöth, de beste Motörhead-tributeband van Nederland. Peter “Ripsaw” Rovers, John “JFK” Kuijpers en Roel “Rule” Sanders houden samen de nalatenschap van Lemmy alive and kicking. Alles is Röck and Röll!

Naast Snaggletoöth speelt MARCH deze avond ook. De rauwe stem van Fleur in combinatie met een overdosis aan knapperige gitaarriffs en high octane ritmesecties zorgt voor een intense liveshow. Naast een deel van de eigen set zal de band ook wat Motörhead klassiekers spelen.

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Van Nederlandstalige nummers tot eigen werk en klassiekers, Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!

Sausage PARTY DJ Team Dokter Worst & Da Huge voorziet je tussen alle optredens door van de lekkerste muziek.

Let’s Rock!

MEZZ tipt