Vrijdag 29 september
Legends Of Rock
Iron Maiden by Powerslave + Guns N’ Roses by Slash N’ Roses + AC/DC by ACinDC
18:15
Jupiler zaal
18:15 | Jupiler zaal
Early Bird €14,50 / vvk €17 / dvk €19,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Rock

De Legends of Rock Tour is in het leven geroepen om de beste tributebands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden. De shows zijn een gegarandeerd live spektakel vol klassiekers van de grootste rockbands op aarde.

AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live acts ooit. Jong en oud koesteren deze band die in een mum van tijd elk festival in vervoering brengt. ACinDC zorgt voor een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC. Dit zou zomaar eens een ‘once in a lifetime experience’ kunnen worden.

Powerslave weet als geen ander hoe ze een ode moeten brengen aan de klassiekers van Iron Maiden. Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Alle hits komen gegarandeerd voorbij; van The Number Of The Beast tot Run To The Hills.

Slash N’ Roses brengt een selectie van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft met natuurlijk Welcome To The Jungle, November Rain en sweet Child OMine, maar daarnaast mogen de albums van Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” niet worden vergeten.

De Legends of Rock Tribute Tour is een productie van Artists & Bands Bookings.

MEZZ tipt