Vrijdag 14 september
Legends of Rock
MUSE by The MUSE Experience + Foo Fighters by In Your Honor + AC/DC by ACinDC
18:00 (Doors: 17:30)
Jupiler zaal
18:00 (Doors: 17:30) | Jupiler zaal
Early Bird: €14,50 Voorverkoop €17,00 Deurverkoop €22,00

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Tribute

Bij de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour worden de beste hits van verschillende wereldbands door No. 1 tribute bands op indrukwekkende wijze gespeeld. Deze unieke shows worden ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Ervaar de ultieme beleving met hits als ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Plug In Baby’ en ‘Learn To Fly’. Voor liefhebbers is dit een (Hard)Rock-ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by ACinDC

AC/DC staat al 40 jaar bekend als een van de beste live bands ooit. En net als AC/DC zet de Nederlands/belgische tribute band ACinDC de zaal op zijn kop met een enorm feestgehalte. Door de vele ervaring die de band heeft weten ze de rollen binnen AC/DC geweldig te vertolken wat leidt tot een ‘once in a lifetime experience’. Ze hebben namelijk al gestaan op festivals als Zwarte Cross, Bospop en Graspop en spelen op vele nationale en internationale podia.

MUSE by The MUSE Experience

Om de originele beleving van MUSE concerten te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. De Engelse superband staat namelijk bekend om haar unieke sound, catchy arrangementen en sterke interactie met het publiek. Maar dat kan je de vijf ervaren muzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Deze topband weet wereldhits als ‘Plug In Baby’, ‘Psycho’, ‘Supermassive Black Hole’, ‘Time is Running Out’ en vele andere juweeltjes perfect te spelen. Het publiek wordt vanaf de eerste tonen vastgepakt en niet meer losgelaten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

Foo Fighters by In Your Honor

Het zestal topmuzikanten uit de Belgische band In Your Honor brengt een eerbetoon aan een van de grootste bands van de laatste 2 decennia: de Foo Fighters. Tijdens het optreden laat In Your Honor de kenmerkende Foo Fighters energie los van de eerste tot de laatste noot. De beste werken van albums als ‘Wasting Light’ en ‘Sonic Highway’ komen voorbij, maar natuurlijk worden ook de wereldhits ‘Learn To Fly’, ‘Times Like These’ en ‘The Pretender’ op het hoogste niveau gespeeld. De interactie met het publiek en de aanstekelijke podiumperformance zorgen voor onvergetelijke momenten.

MEZZ tipt