Zaterdag 25 februari
Laylo & Hang Chow Crow
+ Wicky Wiseguy + Cappa + Es&S
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Hiphop
  • Rap

Luister naar de nieuwste hiphop talenten uit Eindhoven bij deze double bill! Laylo Hang Chow Crow zullen deze avond zorgen voor en avond vol Brabantse rap.

Als support dj’s zijn Wicky Wiseguy en Cappa aanwezig. Voor, tussen en na de acts voorzien zij de zaal van de hardste hiphop beats. Es&S trappen de show af!

Laylo

Laylo is een Eindhovense rapper bekend van nummers als Boy en Niemand Weet. Laylo valt op tussen de rappers, omdat hij zich niet aan de regels houdt. Hij legt emotie, verhaal en kracht neer in zijn muziek. Hij zorgt voor herres tijdens shows en er vinden gegarandeerd moshpits plaats. Zijn BoomBap en A$AP TRAP style spreken puur Hip-hop tijdens zijn show.

Hang Chow Crow

Hang Chow Crow, ook wel HCC, ook wel de mannen uit Stratum Zuid. Een groep zelfbenoemde “Zuidelijke mannen met duidelijke plannen” die opereren vanuit de schaduw van de Gerarduskerk in Stratum. Geïnspireerd door de stad, de buurt, en met hun naam vernoemd naar de lokale afhaalchinees. Met beeldende rapteksten, melancholische zanglijnen, en een Brabantse energie staat HCC dit jaar klaar om de Nederlandse hip-hop scene te veroveren, zowel op streaming als op het podium.

Wicky Wiseguy & Cappa

Wicky Wiseguy is met rapper Zeno regelmatig te vinden op het podium en met shows op festivals. Als DJ is Wicky niet meer weg te denken uit de Bredase landschap. Met gigs op Ploegendienst, Daisy, Duikboot, Vieze Anita heeft deze DJ genoeg kilometers gemaakt om elke set te rocken.

Samen met Cappa, een hiphop DJ van Bredase bodem met liefde voor UK-grime, UK-trap en Oldschool hiphop, komen zij de avond aan elkaar draaien.

Verwacht van deze boys veel hiphop, r&b, grime, afrobeats en meer.

Es&S

Essie (Esmano 18 jaar) & Starboy (Senn 16 jaar) komen uit Breda. Ze zijn al een tijd bezig met muziek maken en vooral met rappen. Dit doen ze bij Grote Broer/ Grote Zus, waar ze samen tunes maken, maar ook solo tracks. Dit is hun eerste optreden en mogen de avond aftrappen!

MEZZ tipt