Sat 25 Feb

Laylo & Hang Chow Crow

Koop Tickets
Laylo & Hang Chow Crow
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 5,00 (Normaal)
Genre
  • Hiphop
  • Rap
Share

Luister naar de nieuwste hiphop talenten uit Eindhoven bij deze double bill! Laylo Hang Chow Crow zullen deze avond zorgen voor en avond vol Brabantse rap op de hardste beats.

Laylo

Laylo is een Eindhovense rapper bekend van nummers als Boy en Niemand Weet. Laylo valt op tussen de rappers, omdat hij zich niet aan de regels houdt. Hij legt emotie, verhaal en kracht neer in zijn muziek. Hij zorgt voor herres tijdens shows en er vinden gegarandeerd moshpits plaats. Zijn BoomBap en A$AP TRAP style spreken puur Hip-hop tijdens zijn show.

Hang Chow Crow

Hang Chow Crow, ook wel HCC, ook wel de mannen uit Stratum Zuid. Een groep zelfbenoemde “Zuidelijke mannen met duidelijke plannen” die opereren vanuit de schaduw van de Gerarduskerk in Stratum. Geïnspireerd door de stad, de buurt, en met hun naam vernoemd naar de lokale afhaalchinees. Met beeldende rapteksten, melancholische zanglijnen, en een Brabantse energie staat HCC dit jaar klaar om de Nederlandse hip-hop scene te veroveren, zowel op streaming als op het podium.

Meer in MEZZ