Zaterdag 4 maart
Latanya Alberto
+ PXRPLE JAZZ
20:30 (Doors: 19:30)
Kleine Zaal
20:30 (Doors: 19:30) | Kleine Zaal

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • elektronische muziek
  • Jazz
  • Singer-Songwriter
  • Soul

De jonge Amsterdamse singer-songwriter Latanya Alberto maakt neo-soul met invloeden van R&B, jazz en elektronische muziek. Latanya debuteerde in 2018 met haar EP ‘Ruminate’, waarmee ze Nederland kennis liet maken met haar unieke soulvolle sounds en poëtische teksten waarin ze ook thema’s als feminisme en culturele bewustwording laat terugkomen.

Latanya’s sterke visuele stijl, die je terugziet in haar artwork en video’s, zijn een belangrijk deel van het verhaal wat ze vertelt met haar werk. Haar buitengewone beelden bedekt met artistieke fotografie, visuele beweging en muziekvideo’s zijn een uitbreiding van haar identiteit als creatieve kunstenaar.

In 2022 heeft Latanya haar meest recente EP ‘Home’ uitgebracht en kort na deze release heeft ze mogen openen voor John Legend tijdens North Sea Jazz.

PXRPLE JAZZ

PXRPLE JAZZ weet je met haar sound mee te nemen naar hogere sferen. Van dromerige vibes tot uptempo tracks waarbij je los kan gaan op de dansvloer. De multidimensionale sounds zijn een reflectie van haar kleurrijke persoonlijkheid. De invloeden uit oude soul en alternatieve R&B in combinatie met donkere beats resulteren in een eclectisch, verfrissend geluid die je zelden hoort in Nederland.

MEZZ tipt